آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

ایکس تعطیل می‌شود | پیش‌بینی ایلان ماسک درباره آینده شبکه اجتماعی اش

ایلان ماسک پیش‌بینی کرد که چند ماه دیگر مشخص می‌شود که آیا شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) می‌تواند به کارش ادامه دهد یا تعطیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 10
کد خبر: ۲۵۹۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایلان ماسک به‌تازگی در مصاحبه‌ای با «تاکر کارلسون» در شبکه اجتماعی ایکس، گفت که اگر «کامالا هریس»، نامزد حزب دموکرات، برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آینده آمریکا شود و دونالد ترامپ را شکست دهد، شاید دولت آینده آمریکا با وضع قوانین جدید، شبکه اجتماعی ایکس را به تعطیلی بکشاند.

انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، کمتر از ۳۰ روز دیگر برگزار می‌شود و کامالا هریس معاون جو بایدن و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین رقابت بسیار نزدیکی با یکدیگر دارند.

چند روز پیش، ایلان ماسک با حضور در سخرانی انتخاباتی ترامپ در ایالت پنسیلوانیا و به دعوت او، پشت تریبون آمد و با انتقاد شدید از بایدن و دولتش، ترامپ را مستحق ورود به کاخ سفید برای دومین بار دانست.

حمایت علنی ماسک از ترامپ او را درباره آینده شبکه اجتماع ایکس در صورت شکست نامزد جمهوری‌خواهان ناامید کرده است. هرچند که به نظر می‌رسد، این سخنان او نیز جنبه تبلیغاتی داشته باشد و در واقع به نوعی حمله به کامالا هریس محسوب شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار